Maak jouw afspraak
55f3369da84bdcc45ebc148671a7a5ce
Behandelingen

Een behandeling op maat voor jouw huidconditie.


 • Glow Road, your way to a healthy skin

  Dat niet elke huid hetzelfde is zal bij iedereen wel geweten zijn. Logischerwijze vraagt iedere huidconditie en huidtype ook een andere aanpak en aangepaste producten.

  De weg naar een gezonde huid gaat niet in 1 behandeling en niet zonder de nodige thuisverzorging. 70% van je thuisroutine bepaalt hoe jouw huidconditie is. We kunnen samen een specifiek huidprobleem aanpakken of jouw huid gezond maken en houden.

  Na het maken van de huidscan en analyse stellen we een behandelplan op met thuisproducten en een verzorging bij ons in de praktijk, afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Bij elke behandeling gebruiken wij het DTI - toestel om een betere opname en werking van de aangebrachte producten te garanderen en ze naar de gewenste huidlaag te transporteren.

  Elke klant krijgt bij ons de gewenste opvolging om je te ondersteunen in 'your way to healthy skin.'


  Wil jij graag doelgericht en intensief te werk gaan voor het oplossen van een huidprobleem, zoals acné, pigmentatie, rosacea, huidveroudering en gevoeligheden? Dan kan een skintraject voor jou een goede keuze zijn.


  Custom made skin treatment

  Vaak is het moeilijk om een keuze te maken uit een waaier aan behandelingen. Daarom biedt de keuze 'behandeling op advies' ons de mogelijkheid om op het moment zelf de beste verzorging te kiezen.

  Belangrijk om te weten is dat een behandeling op advies volledig in samenspraak is, volgens jouw gewenste doelen, tijdsinvestering en budget.

  Bij elke behandeling staat resultaat, beleving en ontspanning centraal!


  Kom je voor de eerste keer langs bij glow? Dan is het aangeraden om een huidanalyse in te boeken. Dit kan je meteen al samen inplannen met een behandeling op advies.

It's time to glow