Maak jouw afspraak
Pexels pavel danilyuk 6417957
Behandelingen

Eerste afspraak

 • De huid is een uiterst persoonlijk iets. Het is dan ook belangrijk die goed te verzorgen met de juiste producten voor jouw huidtype -en conditie.

  Dit is hoe we werken bij glow

  Bij een eerste bezoek starten we steeds met een huidscan en huidanalyse, zodat we een gerichte behandeling kunnen uitvoeren en het juiste thuisadvies kunnen meegeven. De huidanalyse wordt uitgevoerd met het MoreMe toestel, hierdoor kunnen we in de diepere huidlagen gaan kijken en kunnen we problemen waarnemen die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

  Kom voor deze afspraak zonder make up of UV filter op, anders krijgen we jouw huid niet in beeld zoals het moet.

  Je kan de huidscan met analyse los inboeken maar ook meteen met een behandeling op advies. Tijdens de analyse luisteren we vooral naar jouw wensen en verwachtingen. Op basis van jouw levensstijl, doelen en gewenste budget stellen we een resultaatgerichte behandeling en/of thuisroutine op.
  Na afloop van de huidscan met eventuele behandeling krijg je ook jouw thuisadvies ook mee op een handige kaart waar je jouw ochtend en avond routine kan terugvinden.

  Onze prioriteit is om jouw huidconditie te verbeteren en gezond te houden, iets wat bij elke behandeling centraal staat.

  Hier start jouw Glow Road, your way to a healthy skinIt's time to glow