Maak jouw afspraak
Miglot parfum
Behandelingen

Miglot

 • Het eerste Belgische parfum -en lifestylemerk met Gentse roots. Geuren die niet alleen lekker ruiken, maar dagelijkse momenten in me-time veranderen vol verfijning, plezier en geluk .

 • Story
 • Kristof Lefebre: "MIGLOT Fragrance Lab is ontstaan vanuit mijn passie voor parfum en huidverzorging. Als apotheker was ik geïntrigeerd door de reactie van mensen op geuren en cosmetica. Ik zag hen eerst zachtjes een product op de huid smeren om de textuur te voelen. Dan brachten ze hun hand naar de neus om de geur te ervaren. En meteen daarna veranderde hun gezichtsuitdrukking. Zo merkte ik dat textuur en geur een invloed hebben op ons gevoel."

  Een goed gevoel maakt je mooi!
  Zo merkte Kristof dat textuur en geur een invloed hebben op ons gevoel.

  Aromachologie bestudeert de invloed van geur op onze emoties, gemoed en gedrag.

  De invloed van geuren op je gevoel schuilt vooral in de herinneringen die ze bij je oproepen. Zo kan een parfum je blij maken, en dat kan ook een positief effect hebben op je lichaam.

  Neurocosmetica speelt in op de wetenschappelijk bewezen band tussen onze huid,
  onze hersenen en ons zenuwstelsel. Het zijn huidverzorgingsproducten met unieke ingrediënten, die inwerken op dit neurologisch niveau. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat jij je “goed in je vel” voelt.

  Geuren en cosmetica werken dus hand in hand om je mooi te maken.

 • Miglot parfum
 • Genderless
 • Bij MIGLOT Fragrance Lab willen we dat je de vrijheid hebt om te dragen wat je blij maakt. Daarom zijn onze parfums genderless. We gaan voor de term 'genderless' en niet voor 'unisex'. Dat laatste impliceert vaak dat het parfum zowel door dames als heren kan gedragen worden omdat we het niet kunnen klasseren volgens gender, zoals bijvoorbeeld het geval is bij marine geuren. Terwijl 'genderless' gewoon geen onderscheid maakt en elk parfum gedragen kan worden door om het even wie.


  Het concept van genderneutrale parfums is geen trend, maar de toekomst.


  - Kristof Lefebre, oprichter MIGLOT Fragrance Lab


 • Bron: Miglot

It's time to glow