Maak jouw afspraak
Behandelingen

Laserontharing

 • Met definitieve laserontharing kun je op gewenste zones haren permanent laten weglaseren en komaf maken met epileren, (soms dagelijks) scheren, ingegroeide haren en irritaties!

  Bij glow werken we met de nieuwste laserontharingstechnologie: het Milesman Blend toestel. Dankzij de VCSEL-technologie verdeelt de energie homogeen over de plek waardoor de behandeling als pijnloos wordt ervaren.

  Hoe werkt definitieve laserontharing?

  Onze haren groeien doorheen 3 fases: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. We kunnen enkel efficiƫnt laseren op haren die in de groeifase zitten en die pigment (kleur) bevatten. De haren in de overgangsfase vangen ook al laserlicht op waardoor deze fijner terugkeren en we ze behandelen in de verdere fases.

  De laser straalt laserlicht uit welke opgenomen worden door het pigment in het haartje. Het pigment vangt het laserlicht op en zet deze om in warmte en laat de haarfollikel verschroeien.
  Gevolg: de voeding wordt afgesloten waardoor er nooit nog een nieuw haartje kan groeien.

 • Laserbehandeling
 • Wie kunnen we behandelen?

  Elk huidtype en elke haarsoort kan worden behandeld met het Milesman Blend toestel, met uitzondering van witte/grijze haren en donsharen. Deze haren bevatten geen pigment, wat nodig is om het laserlicht te kunnen opnemen.

  Hoe werken we bij glow?

  We ontvangen je eerst graag voor een intakegesprek die volledig vrijblijvend en gratis is. Tijdens het intakegesprek nemen we de behandeling en contra indicaties samen door. Je krijgt ook uitleg over het aantal behandelingen, betalingssysteem en de nazorg.

  Boek hier je intake gesprek


 • Shutterstock 748845253
It's time to glow