Maak jouw afspraak
Schermafbeelding 2023 01 10 155918
Glow for professionals

Resultaat gericht werken voor jouw skin klanten!

 • "Iedereen wil resultaten zien, vooral in de skinwereld."

  Na 18 jaar ervaring in de beautysector en als skin expert is dit op vandaag nog steeds een belangrijk gegeven. Klanten komen bij jou langs om hun huid gezond te maken, gezond te houden of om een skin issue op te lossen. Hiervoor is het essentieel om de huid op de juiste manier te kunnen lezen. Sinds ik het MoreMe huidanalyse toestel in huis haalde kan ik alleen maar zeggen: het is je rechterhand bij het bepalen welke behandeling en thuisproducten je adviseert!

 • Waarom ik demolocatie geworden ben voor MoreMe?
 • Simpel! Ik spreek vanuit mijn eigen ervaring en ken het toestel, daarom heeft MoreMe glow uitverkozen tot demolocatie. Er wordt in mijn praktijk nu al geruime tijd gewerkt met het toestel dus we kennen de werkwijze en professionaliteit. Ooit moest ik zelf de keuze maken tussen verschillende toestellen op de markt, voor mij stak MoreMe er met kop en staart bovenuit omdat ik zelf heel veel belang hecht aan support, opvolging en opleiding na een aankoop.

  Ik zag het design ook meteen passen in het interieur bij glow. Het is een hedendaags toestel met een ronde vorm die organisch en esthetisch heel mooi oogt.

 • Facebook banner 1
 • Hoe kan jij een gratis demo aanvragen?
 • Heb jij nog geen huidanalyse toestel en je wil graag klanten gericht helpen met gepaste behandelplannen en product verkoop?

  Bij glow willen we graag een persoonlijke aanpak, zowel met het huidanalyse apparaat als met jou. Wil je graag een infosessie van het huidanalyse apparaat? Dan geef ik graag in het salon een gratis en vrijblijvende demonstratie.

  Wil jij als dermatoloog een huidanalyse toestel kopen? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Maak een afspraak via info@glow-beauty.be voor een gratis Moreme demo bij glow.