Maak jouw afspraak
Schermafbeelding 2022 11 03 141317

glow @home

 • Luxurious home fragrances
 • Schermafbeelding 2022 11 03 140904
 • "Het eerste Belgische parfum -en lifestylemerk met Gentse roots. Geuren die niet alleen lekker ruiken,maar dagelijkse momenten in me-time veranderen vol verfijning, plezier en geluk." Dit is hoe Miglot zichzelf omschrijft.

  Naast de reeks genderless edp die reeds in het glow* aanbod zaten hebben we een home collectie toegevoegd. Ideaal naar aanloop van de feestdagen om jouw gasten te verassen met een dennegeur in huis of een chique hotel gevoel in jouw woonkamer te laten flaneren.

  De home collectie bestaat uit 3 fragrance mists in sprayvorm, deze kan je in elke ruimte rond sprayen op textiel, je zetel... door dat je deze gaat aanbrengen op bewegende items zoals stof zal de geur zich ook doorheen de kamer blijven verspreiden.

  Er zijn ook 5 geurkaarsen inclusief een denne geur, mocht je dus geen echte kerstboom hebben omdat je die naalden niet elke dag wil stofzuigen.. No panic met deze geur denkt iedereen dat je een echte in huis hebt. (hééé we denken aan jou hoor!)

  Geurspray 100 ml - 48,50
  Candles - 44,50


  Je kan de home collection ontdekken in het salon of online aankopen. Wens je dit als een geschenkje aan iemand te geven? Dan voorzien we een elegante cadeauverpakking.


It's time to glow