Maak jouw afspraak
2c0fc21b20f9bdb2b924a2c0aeb957ef

Zijn jouw benen klaar om gezien te worden?

 • Living the hair free life!
 • In de winter kon je stiekem je scheerbeurt overslaan maar nu niet meer, of wel? Ben je scheren, ingegroeide haren en waxen zo beu als gebrande pap? Dan kun je bij ons veilig en snel haartjes laten weglaseren.

  Gemiddeld heb je 5 à 7 sessies nodig voor een optimaal resultaat. Dit gemiddelde hangt echter af van persoon tot persoon (huidtype, haarpigment, dichtheid van de haren,…).

  Het laseren zelf duurt niet lang (afhankelijk van de te behandelen zone) en voelt aan alsof de huid een kleine tik van een elastiekje krijgt. Dit gevoel is onmiddellijk weer weg na de behandeling.

  Elke 6 weken (dit is de periode die tussen 2 sessies moet zitten) kan je bij glow terecht voor je lasersessie. Stuur een mailtje naar info@glow-beauty.be en boek een intake gesprek of ga meteen al aan de slag!


 • Smeer je glad!
 • Exfoliëren, hydrateren én probleemzones aanpakken zijn het ultieme mengsel om jou deze lente en zomer te voorzien van mooi verzorgde en stralende benen.

  Gebruik een zachte micropeeling crème met bij voorkeur fruitzuren erin, deze zal de celvernieuwing versnellen. Hierdoor neemt je lichaam anti cellulite crèmes, bodyshaping crèmes etc beter op. Het is zoals een verse broek aan doen maar je ondergoed niet verversen. De micropeel van LPG is hiervoor een goede aanrader.

  Als tweede stap kun je probleemzones en je huidtextuur aanpakken. Celullite, striemen, putjes in de benen, we willen dit het allerliefste wegtoveren. Hiervoor opteer je dan het best voor de Anti cellulite cream in gel of body shaping cream.

It's time to glow